CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

MySpace Generators

Tuesday, May 26, 2009

NILAI PERSAHABATAN



Besar atau kecil...mahal atau murah....bukan itu ukuran nilai persahabatan....yang penting adalah 'ingatan'.Thanks mieza for your lovely gift....akak suker sangat dapat fridge magnet tuh....tapi tak leh letak kat fridge....habeh kang di kerjakan si kenit tuh....hehehe

Mieza tengah cuti summer 4 bulan....tatau nak wat apa kat Scotland kata dia....so balik kepangkuan orang-orang tersayang memang best kan....padahal awal tahun mieza baru berangkat ke Aberdeen.....rindu masih terlalu kuat ek...

Ekceli nak amik gambo dgn mieza tapi da berebut-rebut punya pasal...da lupa la pulak.

Terima kasih daun keladi....kalau balik lagi nanti...bagila lagi....hehehehe....

2 comments:

dhamizah said...

nice knowing u aunty.miza dah goreng karipap telur tu.sedap.nanti blh order lagi.ni miza tgh cube2 buat rose fondant and blossom gune plunger.hehe.

DuNiA aKu.......ZaRRa said...

thanks miza dear...kali ni klu jumpa mesti nak gambo ngan miza tau...hehehe

aunty busy betol la nih...wiken ni nephew's wedd kat muar then the other wiken kat jb lak...nanti tgk aunty wat cc tree k...hehehehe