CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

MySpace Generators

Tuesday, April 28, 2009

BIG apple sunday !!!!

family paberet....

haaa...beshnya...buy 12...get another 6 for free....nyam..nyam...yang lopong 3 tuh...dalam kete da kena balun....hahaha

dak ned yang amat suka...unat....tengok tuh ngan mata bengkak baru bangun tido da bedal unat....

bujang nih sepesen jer dia suka....chocolate yang ada lobang tengah2...yang lain choc gak...hapah dia tak sentuh...hehehe
********************************************************

cuaca panas mengila skang nih buat aku malas beno nak masak memasak macam sunday2 yang biasa...nak order marble cheese brownies...geng kata..order penoh...

last last ke jusco bukit indah....haaa...amik kau...18 pcs BIG apple donut....layannnzzz
uols jangan tak tau...pasal nak telan apple yang beso nih..dulu masa jusco bukit indah lom bukak....sanggup drive sampai tesco plentong...for a box of BIG apple....nak ke city square for J-Co lemah lak nak cari parking segala....


ada jaya jusco bukit indah memang cunnnn...parking melambak...tak yah nak pakai baju lawo lawo....lari jap ke BIG apple...kadang sempat lagi nyambil ke kedai yang amat berahsia nak bagi resepi tuh....mentang2 la kek dia sedap ekkk.....hehehe

1 comments:

U'uL said...

Kak Araa :) terima kasih dah mampir k blog uul :). Pa kabar? sihat kah?