CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

MySpace Generators

Friday, March 27, 2009

Kenduri n Family Gathering....

tengok tuh si pia...penat dak ned nak dekat ngan dia bergambo....tetap gak dia ngimpit mamat.....hishhh

alang n our beloved cousin...Kak Midah.....maintain gitewww...sorang nenek n sorang mak dara yang tak lama lagi da nak bermenantu agaknya.....ralat gak ramai cousins tak dapat datang....especially mr bond yang jauh di kauntan...anyway roslee tak lupa menelefon bertanya macamana kemeriahan keluarga....

seronok kan....makan makan makan....borak...makan lagi...borak lagi...last-last ngantuk....kurrr...kurrr...da tak payah saper-saper layan...bantal jer layan...hahahaha

suke tengok gambo nih...5 sisters,one SIL n one cousin....bila lagi dapat kumpul macam ni ekkk...

borak santai sekeluarga...tengok tuh Pak Hj Bakar hepi jer...

aduhhh...aduhhh...mak mak dara berposing...tapi sayang..naper kaki puan zara tak kendur sama...hahaha

Chef Hadrul Haq,my nephew melayan iddin n mamat main bola....sronok la sangat main bola dlm ujan

my 2nd doter alya najwa...

syok ek dok berendam....hakim da hensem boy,amal da budak pandai,teacher ijah puan organizer,cik mamat parang tajam,pia yg kena kepit takut tenggelam,adam yang konon2 tak takut air tuh n mama adam,adeq yg tgh menyengih macam kerang busyukkkk...

adam tgh tensen tuh...da naik float pun dia takut tenggelam...mak dia klu bole nak naik float gak tapi kaki tak muat....hahaha...mana mak dia mana haaa....

ni la keje dak natrah...owg sibuk swimming dia manjang sibuk jajan....ye la jajan cik ijah beli macam nak bukak kedai runcit gitewww....hepi...jajan's day

cik amalina mohsin....hepi 18th besday n congrats for 10As pmr

bukan swimming....berendam jek...hehehe

petang 1st day ujan memanjang...

tadi cantik sgt dak tiga tercangguk tgk tv...pia,ned n adam...baru nak amik camera jer seme da tanak posing....dak pia da larik ntah kemana...tinggal la pasangan dua sejoli nih memadu asmara...opsss...tak bole..nak tau pasai...ned tu auntie...ucu ned...adam tuh nephew pd ned...lucuss kan sbb adam cucu alang...heee...complicated...complicated...jgn jd keluarga 69 daaa...

chef puspa yg diimport khas dr kl n my niece,amalina tgh memulakan pembakaran...haaa...jgn rentung lak weiii...

da bes bbq ever....ciken wing,mutton,fish,squid,prawn n hot dog...macam-macam ada naaa...sumbat lagi molot tuh...wakaka

fruit salads....perghhhh...meleleh air lior u...

coleslaw buatan sendiri....dapnya

my the only lonely iddin haiqal tgh tensen dok fikir...perut da kenyang...tp banyak lagi yg aku lom makan...macamana ni ekkk...

inchik zol sudah penat bakar itewww...bbq...relax inchik zol...byk lagi space kat yut tuh...jgn rebut rebut...kang tercekik lak tulang kambing...hehehe

cik ned n kak adik....cheersss

masing-masing amat busy menyental....

hoiiii...incik zol...lu kipas badan ke...kipas itewww bbq....pasai tak masak-masak weiii...lu jgn kasi wa ati panas haaa....lu bakar lu makan sindrik ka.....hahaha

cik puan zara pun tak mau kalah....non stop menyentap..

haaa....cik siakap hasil hubby menjala....lemak sungguh isinya

mrs jeffery byfield tak benti benti ngap...ngap...ngap...erkkkk....ntah baperla lebihan kilo badan ku ini...

gendang gendut tali kecapi....kenyang perut alahaiii....senangnya hati....smileee...

haaa....tu dia juri juri jemputan AF8...tgh khusyuk dan tawaduk mendengar suara suara sumbang peserta....hoiiii....pitching da larik....turun...turun...

pulau apa tu ek....saujana mata memandang

spacious playground...nak main bola bole...nak main volleyball pun...net da disediakan

pemandangan pantai....cantik kan

eee....tengok tuh dak adam...takut air...mama dia pon sama jer...

anak-anak main pasir jer....tak benarkan meka main air laut...bimbang

me n alang....the montels...

my 1st doter...imra nadeera

me n the bodyguard.....bercanda di pasiran pantai...kita berdua...nyanyila pulakkk...

anak sedaras n mak sedara....

peace no war...posing jgn tak posing....hehehe


Eeee...esok alang da nak balik baru aku dapat post n3 nih....takpe la janji dapat kan...kan..kan.Kenduri nih buat sempena menyambut kepulangan bercuti selama 5 minggu kekanda aku hafidzah aka alang aka nekrock...hehehe.Selain tuh wat aqiqah untuk cucu alang cik pia aka sofea n the mummy,puspa.

Pas abis kenduri kitaorang p bergeder-geder di Fishing Bay Resort,Mersing....Oleh kerana gathering nih di buat da last minute....itu pun hasil ehsan kak ijah akak iparku....jadi sayang sgt sbb family abang,ngah,uda n andak tak dapat nak join....abah n mokde memang tak leh nak ikut sbb faktor kesihatan abah tak mengizinkan...tapi aku tau...hati abah hepi sgt tengok anak,cucu n cicit berkumpul depan mata dia.....Kalau seme dpt join the trip mmg gempakla....anyway thanks to kak ijah for organizing such a happy gathering...nanti organize lagik ek...n alang pastikan 2 tahun lagi kita bergeder geder lagi kat sini ya.....insyaallah

Buat alang selamat jalan...jaga diri baik baik kat tempat orang...biar macamana bagus pon phoenix,arizona tuh....kampung halaman jgn di lupa ye...ingat kami disini sentiasa berharap kita bertujuh dapat berkumpul bersama lagi sebagai satu keluarga.Doakan kesihatan abah ye...mudah mudahan kita seme panjang umur dan sihat sehingga alang balik lagi nanti k...salam wat bro jeff

2 comments:

Batrisyia delights cake said...

amboiii..possing x hingat dunia..jeles pat en Zol ngan Pn Zarra..kepit sakan..baguihh la tu..aminn

zarra said...

jgn jeles ct oiii..tengokla size cik abang kita tuh...mmg kena kepit jer kita nih haaa...hehehe