CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

MySpace Generators

Sunday, February 27, 2011

...NEW ZARRA.....cheers !!!!

ermmm...chakkk....zara tetap ceria dan happening...malah sekarang ni bertambah-tambah happening lagi...ngeee...tengok tuh...senyum sampai ke telinga.....telinga pun da tak nampak....hahahaha...

...haaa...ini new look of ZAHARAH HJ BAKAR....makin ceria tapi makin sihat la juga...huhuhu...

...eloooo...elooo....apa nak menung-menung lagi???? or menung pasal projek baru yang bermacam-macam itu??? good...good...good...think positive...majukan diri...life must goes on maaa....tiada sedih-sedih dalam diari hidup aku....cool beb...

....AKU ANAK JOHOR...walau aku tak lahir di Johor...terlahir di seberang tambak... tapi tak kira lah...aku nak jadi ANAK JOHOR gak...hehehe...

..ok anak johor...jangan dok termenung lagi ye...p rajin-rajin buat bisnes tu..uol 'like like' lah kat page zara ye....add zara di facebook pun...inshaallah zara accept...tapi AWAS jangan cuba nak bukan-bukan...nanti kena remove....hahahaha...

..lawati page bisnes zara di facebook...BONDA BITES & PM - UT World....jumpa anda di sana !!!!!

2 comments:

Hati Curio said...

wajahnya tampak ceria..semoga gembira dan happy ever after .. amiin.

DuNiA aKu.......ZaRRa said...

alhamdulillah...insan-insan dikelililng zara yang buat zara gembira dan happy...syukur pada Dia yang berikan kebahagiaan ini....amin...